OBSERVADA (SCATALÀ) (Salamandra Català) por RENÉE KNIGHT

December 13, 2018

OBSERVADA (SCATALÀ) (Salamandra Català) por RENÉE KNIGHT

Titulo del libro: OBSERVADA (SCATALÀ) (Salamandra Català)

Autor: RENÉE KNIGHT

Número de páginas: 320 páginas

Fecha de lanzamiento: August 27, 2015

ISBN: 8416310092

Editor: Salamandra Català

Descargar Leer on-line

RENÉE KNIGHT con OBSERVADA (SCATALÀ) (Salamandra Català)

OBSERVADA (SCATALÀ) (Salamandra Català) por RENÉE KNIGHT fue vendido por EUR 19,00 cada copia. El libro publicado por Salamandra Català. Contiene 320 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Gairebé tothom guarda secrets que no haurien de sortir mai a la llum, i que, si algun dia ho fan, podrien causar danys irreparables. La nit que la Catherine Ravenscroft troba a la seva habitació un volum titulat Un perfecte desconegut comença per a ella una odissea que sacsejarà tota la seva existència. La lectura del llibre l'arrossega sense pietat cap a aquell inoblidable dia de fa vint anys, en una platja del sud d'Espanya. Pàgina rere pàgina, el relat revela un fragment de la seva vida que ha mantingut ocult durant tot aquest temps. Qui l'ha escrit i com ha pogut assabentar-se'n és un misteri. I el pitjor és que la versió del que va passar ha estat tergiversada per algú obstinat a destruir-la a ella i a la seva família. Per preservar la confiança i l'amor del seu fill i del seu marit, la Catherine haurà de confessar-los el que va succeir realment en aquells calorosos dies d'estiu, tot i que fer-ho signifiqui exposar-se a la vergonya i l'oprobi.

Amb aquesta vertiginosa història de suspens, la realitzadora i guionista Renée Knight ens convida a recórrer el fil que separa la veritat de la mentida, quan la necessitat de creure -o de no creure- sovint fa que les persones arribin a judicis injustos i prenguin decisions equivocades. L'ajustat perfil psicològic dels personatges, sumat a una trama impecable plena de girs i de sorpreses que manté el lector en suspens fins al punt final, han seduït el públic anglès i han situat aquesta novel·la electritzant entre els llibres més venuts del Regne Unit en els darrers mesos.