Cultura en tensió: Sis propostes per reapropiar-nos de la cultura (Ciclogènesi) por Jordi Oliveras

December 16, 2018

Cultura en tensió: Sis propostes per reapropiar-nos de la cultura (Ciclogènesi) por Jordi Oliveras

Titulo del libro: Cultura en tensió: Sis propostes per reapropiar-nos de la cultura (Ciclogènesi)

Autor: Jordi Oliveras

Número de páginas: 160 páginas

Fecha de lanzamiento: February 8, 2016

ISBN: 849438547X

Editor: RAYO VERDE EDITORIAL, S.L.

Descargar Leer on-line

Jordi Oliveras con Cultura en tensió: Sis propostes per reapropiar-nos de la cultura (Ciclogènesi)

Cultura en tensió: Sis propostes per reapropiar-nos de la cultura (Ciclogènesi) por Jordi Oliveras fue vendido por EUR 14,00 cada copia. El libro publicado por RAYO VERDE EDITORIAL, S.L.. Contiene 160 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Estats, mercats i elits promouen la visió de la cultura com un indiscutible oasi de pau enmig d'un món convuls. La cultura, vista així, funciona com a forma de pacificació i recondueix les tensions cap a la possibilitat d'elecció entre productes culturals. Malgrat això, l'espai de la cultura és un espai en tensió.

En aquest llibre obrim mirades i reflexions en aquest sentit, considerant la cultura com un lloc dinàmic i de disjuntives en la mateixa mesura que tants altres espais de la vida, i donant valor a aquest fet. Reconèixer aquesta tensió obre riques oportunitats de prendre posició i plantejar la cultura com un camp en el que reapropiar-nos de les nostres vides.

El llibre està pensat i escrit per gent que participa al portal Nativa.cat i, en bona mesura, suposa l'expressió en paper de les seves reflexions i dinàmiques.