Mil anys pels camins de l’herba: El llegat d’un món que s’acaba (col·lecció Patrimoni per descobrir) por Ferran Miralles

November 17, 2018

Mil anys pels camins de l’herba: El llegat d’un món que s’acaba (col·lecció Patrimoni per descobrir) por Ferran Miralles

Titulo del libro: Mil anys pels camins de l’herba: El llegat d’un món que s’acaba (col·lecció Patrimoni per descobrir)

Autor: Ferran Miralles

Número de páginas: 256 páginas

Fecha de lanzamiento: January 22, 2017

ISBN: 8495550490

Editor: EDITORIAL EFADÓS SL

Descargar Leer on-line

Ferran Miralles con Mil anys pels camins de l’herba: El llegat d’un món que s’acaba (col·lecció Patrimoni per descobrir)

Mil anys pels camins de l’herba: El llegat d’un món que s’acaba (col·lecció Patrimoni per descobrir) por Ferran Miralles fue vendido por EUR 48,99 cada copia. El libro publicado por EDITORIAL EFADÓS SL. Contiene 256 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

El llibre ens endinsa en el món de la
ramaderia ovina tradicional catalana. S'hi poden veure fotografies de pastors, gossos i ramats que van i vénen pels camins ramaders: la transhumància, és a dir, el cicle anual dels pastors. Amb els darrers transhumants desapareix una manera diferent de viure el pas de les estacions. Es perd, doncs, una cultura material i espiritual mil·lenària extraordinàriament rica i d'una bellesa indubtable.