Clica i pinta. Cars: Un CD-ROM amb dibuixos meravellosos per pintar i un fantàstic marc de fotos (Disney) por Diversos Autors

November 15, 2018

Clica i pinta. Cars: Un CD-ROM amb dibuixos meravellosos per pintar i un fantàstic marc de fotos (Disney) por Diversos Autors

Titulo del libro: Clica i pinta. Cars: Un CD-ROM amb dibuixos meravellosos per pintar i un fantàstic marc de fotos (Disney)

Autor: Diversos Autors

Número de páginas: 48 páginas

Fecha de lanzamiento: September 4, 2012

ISBN: 8499324568

Editor: Estrella Polar

Descargar Leer on-line

Diversos Autors con Clica i pinta. Cars: Un CD-ROM amb dibuixos meravellosos per pintar i un fantàstic marc de fotos (Disney)

Clica i pinta. Cars: Un CD-ROM amb dibuixos meravellosos per pintar i un fantàstic marc de fotos (Disney) por Diversos Autors fue vendido por EUR 3,00 cada copia. El libro publicado por Estrella Polar. Contiene 48 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Fer servir aquest llibre i aquest CD-ROM tan divertitsEs molt senzill!-Introdueix el CD a l'ordinador-Tria el dibuix que vols pintar-Clica un color i pinta!-Imprimeix o guarda el teu dibuix pintat, i guarda'l per sempre en el marc de fotosIntrodueix el CD-ROM a l'ordinador i pinta els Cars com més t'agradi!