EL MESTRE DE KHEOPS (Catalan Edition) por Albert Salvadó

December 16, 2018

EL MESTRE DE KHEOPS (Catalan Edition) por Albert Salvadó

Titulo del libro: EL MESTRE DE KHEOPS (Catalan Edition)

Autor: Albert Salvadó

Número de páginas: 218 páginas

Fecha de lanzamiento: December 18, 2011

Editor: Albert Salvadó

Descargar Leer on-line

Albert Salvadó con EL MESTRE DE KHEOPS (Catalan Edition)

EL MESTRE DE KHEOPS (Catalan Edition) por Albert Salvadó fue vendido por EUR 3,99 cada copia. El libro publicado por Albert Salvadó. Contiene 218 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Novel·la guanyadora del Premi Néstor Luján de Novel·la Històrica

Aquesta és la història de l'època del faraó Snefrú i la reina Heteferes, pares de Kheops, el constructor de la major i més impressionant de les piràmides. També és la història de Sedum, un esclau que va arribar a ser el mestre de Kheops i del naixement de la primera piràmide.

La crítica ha dit:

“Feia temps que un premi no era tan ben atorgat i El mestre de Kheops mereix tots els honors... Un llibre intrigant que desplega el seu ritme sense provocar angoixa... Un text sobri i inspirat; una novel·la intel·ligent... sòlida i brillant.” (RAMÓN VENTURA, El Periòdic)

“No sembla cap bajanada comparar Salvadó amb el molt popular Christian Jacq... En la seva novel·la, Salvadó juga, amb molta habilitat, amb el misteri.” (JACINTO ANTÓN, El País)

“Per mitjà d'una intriga àgil on s’hi barregen complots, episodis amorosos, misteris, assassinats i aventures diverses, Salvadó presenta una història que tracta tant del poder com del coneixement.” (ROSA Mª PIÑOL, La Vanguardia)

“Albert Salvadó demostra en esta novel·la correcció i ofici... Una trama molt ben organitzada... Una lectura plana, agradable i efectiva... Una escriptura que aconseguix l'exactitud.” (IGNASI ARAGAY, Avui)