Sobre la tirania: 20 lliçons que hem d'aprendre del segle XX (Catalan Edition) por Timothy D. Snyder

October 19, 2018

Sobre la tirania: 20 lliçons que hem d'aprendre del segle XX (Catalan Edition) por Timothy D. Snyder

Titulo del libro: Sobre la tirania: 20 lliçons que hem d'aprendre del segle XX (Catalan Edition)

Autor: Timothy D. Snyder

Número de páginas: 86 páginas

Fecha de lanzamiento: June 20, 2017

Editor: Destino CAT

Descargar Leer on-line

Timothy D. Snyder con Sobre la tirania: 20 lliçons que hem d'aprendre del segle XX (Catalan Edition)

Sobre la tirania: 20 lliçons que hem d'aprendre del segle XX (Catalan Edition) por Timothy D. Snyder fue vendido por £6.99 cada copia. El libro publicado por Destino CAT. Contiene 86 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

«No som més savis que els europeus que van veure com la democràcia cedia al feixisme, al nazisme o al comunisme al segle xx. L’únic avantatge que tenim és que podem aprendre de la seva experiència. I ara és un bon moment per fer-ho». Timothy Snyder, un dels intel·lectuals més prestigiosos dels Estats Units, planteja que la història ens ha de servir d’advertència per impedir l’avanç de la tirania en un moment en què l’ordre polític sembla amenaçat.


 20 RECOMANACIONS DEL QUE PODEM APRENDRE DEL SEGLE XX ADAPTADES A LES CIRCUMSTÀNCIES ACTUALS.


 «Un treball memorable fonamentat en la història i inspirat en la violenta urgència del i ara què». Carlos Lozada, The Washington Post «Aquestes 128 pàgines són un manual bàsic i breu de cada fet important de la història del segle passat del qual hauríem d’haver après i que sembla que hem oblidat». Tim Adams, The Guardian